Valmennukset

Tarjoan henkilökohtaisia valmennuksia kasvotusten, videopuhelun välityksellä ja puhelimitse. Lisäksi tarjoan ryhmävalmennuksia pääkaupunkiseudulla. Lisäksi odotettavissa on myös ainakin yksi verkkovalmennuskurssi. Kaikissa valmennuksissani keskitymme siihen asenteeseen, jolla saavutamme tavoitteemme. 

Olen itse aikaisemmin omannut elämänasenteen, jonka mukaan minun ei kannattaisi tavoitella unelmiani. Ajattelin, etten kuitenkaan onnistuisi. Ja se piti paikkansa. Ei siksi että niin oikeasti olisi, vaan siksi, koska uskoin niin.

Sitten jotakin tapahtui. Oivalsin sen, kuinka tärkeää on keskittää aikansa ja energiansa vain yhden tärkeän tavoitteen saavuttamiseen. Siitä eteenpäin keskityin vapaa-ajallani vain ja ainoastaan valmentajaksi ryhtymiseen.

Nyt voin valmennuksissani auttaa sinua keskittymään omaan tavoitteeseesi, tai unelmaasi, ja pitäytymään siinä. Olen niin vakuuttunut valmennusteni tehosta, että myönnän niille täyden 100 %:n tyytyväisyystakuun: Jos valmennuksestani ei ole sinulle hyötyä, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin.